Overfør kontakter fra Samsung til Samsung-mobil

Indhold

overfør kontakter fra samsung til samsung

Har du købt en ny Samsung-mobil i stedet for din gamle, har du flere forskellige muligheder for at overføre kontakter og andre data fra Samsung til Samsung-mobil. Læs med her og få det bedste bud på, hvordan du nemt, hurtigt og sikkert overfører kontakter fra Samsung til Samsung-mobil.

Udviklingen går fortsat stærkt inden for mobiltelefoni, og hver ny model bringer nye muligheder og nye teknologier lige ned i inder- eller skjortelommen – eller hvor du nu opbevarer din mobiltelefon.

Netop i disse år er det især overgangen til 5G-platformen, der giver dig en masse nye muligheder med lynhurtige mobile dataforbindelser. Det giver en båndbredde på farten, der stort set svarer til den, du har, når du har forbindelse til internettet over en optisk fiberforbindelse.

overfør kontakter fra samsung til samsung med 5 G

Samtidig åbner 5G-teknologien op for en masse Internet of Things-apps, som betyder, at du kommer til at kunne gøre meget mere med din mobiltelefon.

Her er Samsung en af de ledede spillere på mobilsiden, og har inkluderet understøttelse af 5G i deres nyeste modeller af f.eks. den ikoniske Samsung Galaxy-serie.

Overfør kontakter fra Samsung til Samsung-telefon

Men uanset alle de mange nye muligheder og teknologier, som en ny Samsung-mobil gør muligt, venter der dig også en meget lavpraktisk opgave. Nemlig at overføre kontakter, sms’er, billeder, videoer, dokumenter og alt muligt andet fra den gamle til den nye Samsung-smartphone.

Billeder, videoer og dokumenter kan nemt klares ved f.eks. først at overføre dem fra den gamle telefon til computeren. Og derefter fra computeren og til den nye telefon. Det kan klares med et USB-kabel eller en Bluetooth-forbindelse.

Men sådan noget som f.eks. kontakterne kræver specialprogrammer. Altså medmindre du er en meget nørdet mobilbruger, der kender noget til mappe- og datastrukturen på Android-systemet og dets implementering på Samsungs mobiltelefoner.

Alle os andre er bedre tjent med at bruge app’en Samsung Smart Switch, der er specialudviklet til formålet.

Læs også guiden: Overfør billeder fra Samsung til Mac

Overfør kontakter med Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du overføre både dokumenter, billeder, videoer og kontakter fra Samsung til Samsung-telefon. Enten ved hjælp af et USB-kabel eller over det trådløse netværk.

App’en er gratis og kan hentes lige her på Google Play.

Når du har installeret den på både den nye og den gamle Samsung-mobil, kan du sætte den til at overføre dine kontakter og øvrige data.

Det foregår ved, at du starter med at forbinde den gamle telefon med den nye. Det er jo den gamle telefon, der skal sende kontakter, billeder og så videre over til den nye.

Det foregår ved, at du først vælger overførselsmetoden. Derefter får du en 4 cifret kode i app’en på den gamle telefon. Den skal du indtaste i appen på den nye telefon, så snart du har startet appen på den, og har valgt samme overførselsmetode på den nye telefon.

Derefter kan du vælge, hvad du ønsker at overføre for nogle informationer – og så er det bare at vente på, at telefonerne bliver færdige med at kopiere kontakter, billeder og så videre over.

Undervejs kan du følge med i, hvor langt telefonerne er med henholdsvis at sende og modtage. Og når de begge er færdige, kan du afbryde forbindelsen og lukke app’en. Sådan kan du nemt overføre kontakter fra din gamle Samsung til din nye Samsung-mobil.

Læs også guiden: Overfør billeder fra Samsung til PC

Hvad er godt webdesign

Brugervenlighed er en central komponent i godt webdesign. En hjemmeside skal være nem at navigere, så brugerne hurtigt kan finde de informationer, de søger. Dette

Read More »