Overfør kontakter fra iPhone til Samsung

Indhold

overfør kontakter fra iphone til samsung

Overfør kontakter fra iPhone til Samsung – Er du også træt af de høje priser på Apple iPhone? Så er det måske på tide at skrifte til en af de mange populære Android-mobiler fra Samsung. De er både meget billigere, og teknologisk foran Apples kronjuvel. Men hvordan overfører du kontakterne fra din iPhone og til en Samsung-mobil? Få svaret her!

Apple iPhone har stadig en stor fanskare blandt danske mobilbrugere – og der er stadig mange, som er villige til at betale de stadig højere priser, som har været den kedelige nyhed ved hver af de seneste versioner af den ikoniske smartphone fra Apple.

Der er andre mobiler end Apples

Men med de voldsomme prisstigninger er der en voksende skare af danske mobilbrugere, som er begyndt at se sig om efter billigere alternativer.

Her er især koreanske Samsung lovende. For ikke alene har de nogle meget billigere bud på fremtidens mobiltelefoner – selv om deres seneste modeller også er steget i pris. Sam`sung er samtidig et bud, der designmæssigt er helt på omgangshøjde med Apple, og som vel og mærke er teknologisk foran selv de nyeste modeller af iPhone.

Læs også: Sådan overfører du billeder fra Samsung til PC

Farvel til iOS og goddag til Android

Men skiftet fra Apple til Samsung betyder samtidig et farvel til det velkendte iOS-operativsystem og et goddag til Google Android. Det er et mobil-operativsystem, der minder meget om iOS, men samtidig også er meget forskelligt fra dette.

Og så er der alt det praktiske med at få flyttet f.eks. billeder, sms-beskeder og kontakter over fra din gamle iPhone og over til den nye Samsung-mobil.

Det forventer mange, er ekstra svært, fordi du skal flytte data mellem to forskellige mobil-operativsystemer.

Så nemt overfører du kontakter fra iPhone til Samsung

Men det er slet ikke svært. Og kræver hverken, at du skal bruge lagerplads i skyen eller bruge din computer som mellemstation.

Faktisk kan det klares med en gratis app, der er specialudviklet til formålet. Den hedder Samsung Smart Switch. Den blev oprindelig udviklet til at overføre beskeder, billeder og kontakter fra en gammel til en ny Samsung-telefon.

Men app’en fås også i en version, der gør det til et fingerknips at overføre data mellem din gamle Apple iPhone og en helt spritny Samsung Galaxy eller anden model.

Sådan bruger du Samsung Smart Switch

Samsung Smart Switch gør det muligt at overføre billeder, kontakter og så videre enten via et USB-kabel eller dit WiFi-netværk. Her er det sidste både det nemmeste og billigste. For du skal bruge en specielt USB-kabel med Apple Lightning-stik i den ene ende og USB C i den anden. Det er ikke en standardvare.

Når du har installeret app’en på begge telefoner, starter du den op på din gamle iPhone, og vælger forbindelsestype. Herefter får du en fircifret kode. Den skal du så indtaste, når du får startet app’en op på din nye Samsung-telefon.

På den måde er du sikker på, at ingen andre kan ”lytte med”, hvis du vælger at overføre data via dit trådløse netværk.

Derefter vælger du så, hvilke data du vil overføre. Derefter er det ellers bare at vente på, at du får overført billeder, videoer, sms-beskeder og kontakter fra iPhone til Samsung.

Det var nemt!

Læs også: Sådan overfører du billeder fra Samsung til Mac

bubble tea
Generelt
admin

Hvad er bubbletea lavet af?

Bubbletea er en lækker kold te me små skinnende og søde perler i bunden. Selvom bubbletea er et forholdsvis nyt koncept i Danmark, så har det faktisk

Read More »