Sådan overfører du billeder fra din Samsung mobil til din Windows PC

Indhold

overfør billeder fra samsung til pc

Overfør billeder fra Samsung til PC – Der findes mange forskellige måder at overføre billeder fra din Samsung-mobil til en Windows- eller anden PC. Vi har fundet nogle af de nemmeste måder, som ikke koster dig andet end den tid, det tager at kopiere billederne over – og en enkelt, der koster penge.

Billederne på din Samsung-mobil indeholder oftest en masse mindeværdige og flotte billeder, som du for alt i verden ønsker at beskytte mod at blive slettet – eller forsvinde for evigt, den dag – guderne forbyde det – der sker noget med din telefon.

Den sikreste metode til at overføre billeder fra Samsung til PC

Det sikreste er naturligvis hele tiden at gemme en kopi af dine billeder i skyen, så snart du har taget dem. Det kan du for eksempel gøre med Google Fotos, der er installeret som standard på din Android-baserede Samsung-mobil.

Derved har du altid en kopi af dine billeder i skyen, og kan tilgå dem hvor som helst fra via en internet-browser og din Google-konto.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er, hvorvidt du har data nok i dit mobilabonnement til, at Google Fotos kan uploade billederne, når du kun har en mobil dataforbindelse til rådighed på farten.

Har du kun en lille datapakke i dit mobilabonnement, kan du også vælge at slå overførsel af billeder via mobilnetværk fra. Så overføres billederne først til skyen, når din telefon logger sig på en dataforbindelse via WiFi.

Den direkte metode

Er det godt nok at tage en kopi af dine billeder med jævne mellemrum, kan du også bruge det USB-kabel, der fulgte med telefonen. Altså det samme kabel som du bruger, når du skal lade telefonen op.

Så snart du slutter din Samsung-mobil til computeren, popper der en dialogboks op på skærmen. Her kan du angive, hvad computeren skal gøre med USB-enheden.

Her vælger du Åbn mappe for at vise filer. Dukker muligheden ikke op af sig selv, skal du først lige låse telefonen op.

Nu kan du så trække billederne over i en mappe på computeren ved at åbne Foto-mappen på mobilen i Windows Stifinder. Markér de billeder, der skal trækkes over, og læg dem så i den Billeder-mappe, du har på din computer.

Den er den direkte – og også hurtigste – måde at overføre billeder fra din Samsung-telefon til din pc.

Overfør billeder fra Samsung til pc med andre metoder

Har du ikke din computer i nærheden, kan du også vælge at markere de billeder, du ønsker at gemme en kopi af, og så maile dem til dig selv.

Har du en mailkonto med en størrelsesbegrænsning på de vedhæftede filer, skal du naturligvis holde dig inden for denne – og så dele ”overførslen” af billederne op i flere mails.

Endelig findes også en række forskellige købe-programmer, der kan overføre billederne fra din Samsung-mobil og til din pc.

Disse programmer bruger i praksis samme metode, som du gør, når du slutter mobilen til din computer med et USB-kabel. Og selv om de tilbyder smarte funktioner som at overføre billeder fra din gamle mobil til din nye, kan du gøre nøjagtigt det samme selv med USB-kablet.

Så du behøver sådan set ikke bruge penge på det – medmindre du synes godt om den bedre brugergrænseflade og ekstra hjælp, som programmet giver.

Endelig kan du også benytte Samsung Kies. Det er den officielle mobil-software fra Samsung, der bl.a. gør det muligt at kopiere billederne fra mobilen og over på telefonen.

bubble tea
Generelt
admin

Hvad er bubbletea lavet af?

Bubbletea er en lækker kold te me små skinnende og søde perler i bunden. Selvom bubbletea er et forholdsvis nyt koncept i Danmark, så har det faktisk

Read More »