Nu er traumebehandling muligt via videomøde

Indhold

Kvinde til konsultation

Traumebehandling via videomøde kan være med til at gøre din hverdag langt mere fleksibel, når du ikke behøver at møde op fysisk. Det vil dog altid være en aftale mellem dig og din behandler, om et videomøde vil være det rette for dig.

Kvinde til videomøde
Traumebehandling med videomøde

Tidligere var du nødt til at møde fysisk op, hvis du skulle modtage traumebehandling. Det kunne sætte nogle begrænsninger i forhold til din hverdag, særligt hvis du boede langt fra behandleren.

Det kunne gøre, at du måske var nødt til at sætte en hel dag af til at skulle frem og tilbage for at kunne modtage behandling.

Med et videomøde kan du sidde derhjemme eller måske endda finde et roligt sted på arbejdet og modtage din behandling. På den måde bliver det langt mere fleksibelt for dig, og det bliver langt nemmere for dig at fortsætte din hverdag som sædvanlig.

En af de klinikker, der tilbyder traumebehandling via videomøder, er Traumeklinikken på Østerbro. Det er en privatklinik med meget korte ventelister, hvor de både har læger og psykologer ansat. Du kan derfor få behandlet alle aspekter i forbindelse med dit traume.

Traumebehandling som videomøde er altid en fælles beslutning

Det er meget forskelligt, hvilken form for behandling du har brug for, når du har været udsat for et traume. Selvom traumer har det til fælles, at de bliver udløst af en voldsom begivenhed, kan det være meget forskelligt, hvordan de udmønter sig for dig både fysisk og psykisk.

Derfor er det heller ikke sikkert, at din behandler vil anbefale dig at modtage traumebehandling via videomøder, selvom det måske er det, du ønsker. Det er altid en fælles beslutning, hvad der vil være den bedste behandling for dig, og hvis din behandler mener, at det er bedst for dig at møde op fysisk, er det selvfølgelig det, du bør gøre.

Det er altså meget forskelligt, hvordan behandlingen skal gribes an. Det er dog sikkert, at hvis du har mulighed for at modtage behandling som videomøde, kan det være med til at gøre det langt mere fleksibelt for dig.

Uncategorized
admin

iPads som arbejdsredskab

En ipad kan bruges til meget mere end at streame Netflix hjemme på sofaen. Den kan være et vigtigt arbejdsredskab, som du kan gøre brug

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *