Undgå at flytte, mens du renoverer din bolig med en smart beboelsesvogn

Indhold

beboelsesvogn

Har du lige købt et håndværkertilbud i form af et slidt og gammelt hus, en nedlagt landbrugsejendom eller et hærget sommerhus, vil den sikkert stå på renovering langt ud i fremtiden. Det kan være et større projekt at skulle lægge nye gulve, rive vægge ned, bygge muren op, installere nyt køkken og badeværelse osv. Denne renovering kan også nemt gøre, at du ikke kan bo i dit hus i længere tid, hvilket kan være til stor frustration og gene for hele familien i hverdagen, hvor I mest af alt har brug for at være i jeres trygge rammer. Her vil vi derfor se på, hvordan I alligevel kan blive “boende” ved jeres hjem, selvom I ikke kan bo i selve huset. Hæng på her og kom nærmere jeres almindelige hverdag, selvom I renoverer og bygger om. 

En beboelsesvogn til 2 personer eller hele familien

Der findes nemlig en super enkel og lige til løsning på jeres hjemløse problem, og det skal findes i en smart og nem beboelsesvogn fra https://kvik-service.dk/. En beboelsesvogn kan rumme enten 2 personer eller en hel familie. Her findes der både senge, toilet, brusebad, ovn, vaskemaskine, køkken og en bordplads til arbejde og spisning. Det ligner faktisk en almindelig beboelse og det er noget, man hurtigt glemmer, at man faktisk bor i en vogn. En sådan vogn findes både i en udgave til 2 personer, og en luksus udgave til en hel familie, hvor der er mere plads og meget rummeligt til hele familiens gøremål og væren. 

Den kan sagtens stå på jeres grund og I vælger selv, for hvilken tidsperiode, I ønsker at have den stående. Den koster kun en månedlig leje, og dernæst kan I bruge den til lejeperioden slutter efter aftale. 

Håndværkere på matriklen

Har I også håndværkere på matriklen, der skal have et sted at holde pause, spise og opholde sig, kan I ydermere leje en mandskabsvogn. Den har også faciliteter til mandskabet, så der ikke mangler noget for dem. Man kan leje en mandskabsvogn til 2 eller 4 personer, også inklusiv toilet. På denne måde har I styr på, hvordan toiletforholdene er, så der ikke skal være nogen tvivl om, at håndværkerne kan få deres mest basale behov dækket undervejs i arbejdet. 

Vær tæt på hjemmet under renoveringen

Det kan være en stor fordel at være tæt på jeres hjem under renoveringen, hvad end I selv udfører det eller nogle håndværkere udfører det. Det handler om, at jeres børn har deres skole i nærheden, I har jeres arbejde og ligeså jeres fritidsaktiviteter, læge og indkøb samt transport. Alt dette, der får hverdagen til at fungere trygt for jer, fordi alt er som det plejer, og I har jeres daglige rutine sammen med hele familien. Det er dermed et mindre indgreb i jeres hverdag, når I lejer en beboelsesvogn, fremfor I skulle flytte midlertidigt et andet sted hen. Du kan med stor fordel også vælge at undersøge dine muligheder for materieludlejning. Med materieludlejning kan du nemlig spare dig selv for mange af de omkostninger, der medfølger at købe permanent. 

Rigtig god fornøjelse med vognen og renoveringen. 

Generelt
admin

Hvordan kan man blive advokat?

For at blive advokat, kræver det en bachelor- og kandidatuddannelse i Jura fra et af landets universiteter. Dernæst, skal man igennem en del års erfaring,

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *