Tryk på langærmet T-shirts til arbejdspladsen

Indhold

Er du ansvarlig for de ansatte i en større koncern? Det kan være steder som på et hotel, en fabrik eller lignende, hvor der er mange folk samlet med forskellige funktioner og i forskellige afdelinger, så kan du overveje om i skulle investere i arbejdstøj i form af langærmet T-shirts med tryk.


Her kan i få koncernens logo trykt på de langærmede T-shirts og samtidig få plads til at kunne skrive navnet på den enkelte medarbejder, samt hans position. Er der forskellige afdelinger, kan du vælge, at de enkelte afdelinger skal have hver deres farve, så man lynhurtigt kan skelne mellem hinanden. Dette er super smart, da man let kan orienterer sig mellem medarbejderne og samtidig undgå pinlige situationer, hvis du snakker med en mindre bekendt kollega. Med påtrykt navn på trøjen, vil du i fremtiden undgå flere situationer, som da du kaldte vicevært Jens for Hans, sidst du snakkede med ham.


Ikke nok med det sparer dig som leder for flere pinlige situationer som denne med viceværten Jens, det giver også dine ansatte en bedre oplevelse af at være inkluderet og vigtig i koncernen, når du kan tiltale dem direkte ved deres rigtige navn første gang, du henvender dig til dem.
Hvis du for mange gange bruger det forkerte navn til en ansat, kan det lynhurtigt får den negative konsekvens for personen, at han vil føle sig unødvendig og usynlig, og det kan som direkte resultat derfor gå ind og påvirke den ansattes arbejdsmoral og motivation i negativ retning.


Vil du derfor gerne undgå et scenarie som dette, bør du overveje om ikke det kunne være en god investering at få trykt medarbejdernavne på de langærmede arbejds-T-shirts.

Tryk på T-shirts med lange ærmer frem for de kortærmede

Og hvorfor så lige de langærmede T-shirts? Det fede ved de langærmede T-shirts er, at du kan bruge ærmerne som lærred. Har dit firma et langt navn, så kan du benytte ærmerne til at få trykt navnet derpå. Derudover kan de være både super praktiske og behagelige på især de kølige dage.
Arbejder du et sted, med risiko for at få sved på panden eller snavset i ansigtet, er det også godt at have et ærme lige ved hånden, så man hurtigt kan tørre det værste væk. Det kan også være i arbejder et sted med svejsning eller madlavning, hvor varme olier eller gnister kan flyve op og skolde dig, og hvor du vil prise dig lykkelig for dine lange ærmer. Er du interesseret i Tryk på langærmet T-shirts så kan du kontakte Tex-Tryk her.

Online møder
Generelt
admin

Online møder / hybridmøde

Online møder er efter Corona pandemien blevet normen blandt virksomheder, qua de restriktioner som alle danskere oplevede at blive underlagt i løbet af 2020. Dette

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *