Tre gode grunde til at få en revisor med i teamet

Indhold

Uanset om din virksomhed er nyopstartet eller har været på markedet i lang tid, er der altid rigtig god grund til at have en revisor med i teamet. Naturligvis er det en udgift for virksomheden, men på den lange bane kan det faktisk være en større udgift for dig ikke at have en revisor. Simpelthen fordi der kan komme fejl, der kunne have været undgået – eller fordi regnskabsarbejdet kan skabe et tidspres, hvor tiden ellers kunne have været prioriteret andre steder, hvis blot en revisor var ansat. I denne artikel kan du læse tre gode grunde til, hvorfor det er godt givet ud med en ansættelse af en revisor til teamet.

Professionelt arbejde med regnskaber

Når du ansætter en revisor, ansætter du en medarbejder, som har styr på regnskaberne. En som beskæftiger sig med regnskaber, moms-indberetninger, SKAT med mere hver evig eneste dag. Med andre ord er en revisor altså ekspert inden for regnskaber. Når du driver en virksomhed, er det enormt vigtigt, at der er styr på regnskaber og alt det bliver ført på juridisk vis. Ansæt en revisor for at skabe tryghed, korrekthed og orden i virksomhedens regnskab.

Rådgivning og sparring

Du kan desuden bruge revisoren til at få sparring. Revisoren har styr på lovene indenfor det økonomiske aspekt idet at drive en virksomhed. Du kan søge råd hos revisoren for at få et overblik og ikke mindst for at snakke om virksomhedens fremtid, og de mål der skal sættes. Revisoren kan også rådgive dig med strategiske omstruktureringsløsninger, hvis virksomheden fx bør omdannes til et kapitalselskab eller lignende.

Ansvarsområderne bliver uddelegeret

Har regnskabsarbejdet førhen været en af dine arbejdsopgaver, vil du med en revisor altså opleve mere tid til dine egne arbejdsopgaver. Som leder skal du have tid til faktisk at være en leder, og det kræver både tid og overskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *