Tekstforfatning har øget betydning i søgemaskinerne

Indhold

tekst

Som søgemaskinerne bliver klogere og klogere på, hvad der er originalt skrevet af et egentlig menneske, og hvad der er stykket sammen af andre tekster, så bliver det tydeligere, at korrekt tekstforfatning af god kvalitet betyder mere og mere for ens søgeoptimering. Man kan ganske enkelt ikke længere være doven med sin tekstforfatning, ligegyldigt hvilken hjemmeside man sidder med.

Derfor er det vigtigt, at man får fat i en ordentlig tekstforfatter – eller et ordentligt tekstbureau – hvis man gerne vil have ordentlig søgeoptimering til sin hjemmeside. Det kan altid betale sig at kigge rundt på kontoret, inden man hyrer en ny. Sproglige kompetencer er selvfølgelig nødvendige, men mange kommunikationsmedarbejdere har allerede fast i grammatikken og tegnsætningen. Hvis der dog ikke er nogen på kontoret, der har kompetencerne og/eller tiden til at ordne tekstforfatningen, får du her nogle gode grunde til at hyre en tekstforfatter.

Tekstforfattere skaber resultater

En tekstforfatter er ikke kun til for at minimere risikoen for, at søgemaskiner fravælger ens hjemmeside, han eller hun er også til for at skabe bedre resultater for din hjemmeside. En Tekstforfatter, som man eksempelvis kan finde hos tekstbureauet TEXTA, har god erfaring med at skrive tekster, der både fanger menneske og søgemaskine. TEXTA kan tilbyde en fast tekstforfatter til at håndtere dine tekstbaserede opgaver, så du ikke behøver at løfte en finger.

Tekstforfatterens arbejde er nemlig både at arbejde med mennesker og maskiner, altså at skrive tekster til din hjemmeside, som både fanger et menneskes blik og viser søgemaskinerne, at lige netop din hjemmeside er en hjemmeside, som skal mere ud i æteren.

Hyr et bureau til opgaven

Som udgangspunkt kan du få en bedre pris på at hyre et bureau, hvilket jo altid er en dejlig faktor at tage med i regnestykket. Derudover har tekstbureauer typisk adgang til flere forskellige tekstforfattere, som altså kan have vidt forskellige ekspertiseområder. På denne måde kan du altså nemt blot uddelegere opgaven, og så finder bureauet selv den bedste tekstforfatter til jobbet.

Et af disse bureauer er Tekstspot. Klik her for at læse mere om de fordele, du kan nyde godt af, hvis du hyrer lige netop Tekstspot til din næste store opgave indenfor tekstforfatning. Generelt kan det altid betale sig at få fat i enten bureau eller freelancer til tekstforfatning, da disse tekstforfattere har en særlig forståelse for digitale virksomheder samt virksomheder, som blot ønsker at være mere aktive online.

Ekspertise gør forskellen

Selvom det selvfølgelig kan virke mere ligetil blot at skrive sine egne tekster, kan en professionel gøre en kæmpe forskel for det endelige resultat, som du kommer til at sidde med. Hvis du ikke har en tekstforfatter (eller i hvert fald en ansat med de nødvendige, sproglige og digitale kompetencer) på kontoret, er det derfor smart at søge udad.

Der er masser af tekstforfattere, som specialiserer sig i forskellige områder. Mangler du for eksempel en tekstforfatter til at skrive produktbeskrivelser, skal du nok kunne finde en. Hvis du ikke selv gider finde en, kan et tekstbureau desuden hjælpe som nævnt foroven. Dog anbefales det på det kraftigste, at du sætter en tekstforfatter på opgaven, da det altid vil være en god investering.

Uncategorized
admin

iPads som arbejdsredskab

En ipad kan bruges til meget mere end at streame Netflix hjemme på sofaen. Den kan være et vigtigt arbejdsredskab, som du kan gøre brug

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *