Tag en clairvoyance uddannelse og skab forandring i folks liv

Indhold

clairvoyance

Har du spirituelle talenter? Måske har du altid haft en fornemmelse af, at du kan komme i kontakt med andre folks følelser og oplevelser uden at kende dem særlig godt? Hvis du gerne vil i bedre kontakt med dine spirituelle evner, så er en clairvoyance uddannelse måske noget for dig. På nogle få uger kan du udvikle dine evner indenfor clairvoyance, og endda blive en dygtig nok clairvoyant til, at du kan tjene penge på dine spirituelle evner. 

Har du de rette evner?

Det kan være svært at afgøre udefra om en person har clairvoyante evner. Det er typisk noget, som man kan genkende i sig selv. Der er mange tegn, som du kan gå efter, hvis du er i tvivl. Hvis du f. eks altid har haft en god intuition eller mavefornemmelse omkring hvad der kommer til at ske, kan det være et tegn på clairvoyance. Måske er du god til at fornemme folks følelser eller stemningen i et rum, når du træder ind i det. Hvis du nogle gange har en oplevelse af en uforklarlig følelse af ensomhed, tristhed eller lignende, kan det også være et tegn. Hvis du generelt er en sensitiv person, som oplever en særlig følsomhed overfor forskellige sanseindtryk. Måske har du også nogle gange en oplevelse af, at billeder, følelser eller tanker skyller ind over dig. Du kan mærke, at billederne kommer udefra, og det er især et klassisk clairvoyant træk. 

Der kan også være mere fysiske symptomer på clairvoyance. Hvis du tit oplever hyppige udsving i dit helbred, og føler muskelsmerter, kvalme eller hovedpine, kan det være et tegn. Det er også almindeligt at have store udsving i energiniveau, især når man er i gang med at træne sin clairvoyance. Hvis du somme tider føler ekstrem træthed, og kan sove dagen lang, så er det også muligt, at du er clairvoyant. 

Hvad kan du gøre med en uddannelse indenfor clairvoyance?

Du vil modtage undervisning og træning i clairvoyance via. et billede, en genstand og via. kommunikationsværktøjet Zoom. Du vil lære telepati og få evnen til at kontakte afdøde, samt skytsengle. Du vil også lære om karma og tidligere liv, og vi arbejder under hele forløbet med forskellige “tidslinjer”. 

Når du har færdiggjort uddannelsen, vil du kunne tjene penge på at lave clairvoyance ved at starte din egen virksomhed. Udover at træne dine spirituelle evner, bliver du nemlig også indført i forskellige værktøjer og metoder til god coaching. Clairvoyance uddannelse og coaching er nemlig to ting, der hænger sammen. Du vil blive i stand til give kompetent vejledning, så dine kunder kan bruge de indsigter, som de opnår via. Clairvoyance uddannelse, til noget konstruktivt. Som clairvoyant skal man være i stand til at videreformidle de spirituelle budskaber på en ordentlig måde. Nogle gange er kunderne “blokerede”, dvs. at de ikke kan forstå eller genkende den clairvoyantes budskab. Du lærer at håndtere formidlingssituationen på en god måde, så kunden føler, at de kan de spirituelle beskeder.

bubble tea
Generelt
admin

Hvad er bubbletea lavet af?

Bubbletea er en lækker kold te me små skinnende og søde perler i bunden. Selvom bubbletea er et forholdsvis nyt koncept i Danmark, så har det faktisk

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *