Spar penge og strøm på dine lyskilder

Indhold

Hvis du interesseret i, hvordan du kan spare penge på strøm, er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvad du kan vælge at gøre for at spare penge på din strømregning. I den sammenhæng vil du blive præsenteret for konkrete tips, som du kan vælge at følge, hvis du mener, at enten en sparepære og energisparepære kunne være relevant for dig.

Køb de rigtige lyskilder

Hvis du går i supermarkedet for at finde din kommende lyskilde, vil du opleve, at rigtig mange pærer i supermarkedets udvalg er halogen- eller glødepærer, og hvis du ønsker at spare penge på din strømregning, skal du holde dig væk fra dem. I stedet skal du overveje at købe energisparepære, som bruger væsentligt mindre strøm end de ovenstående eksempler. En energisparepære er en elsparepære, hvorfor den er mere effektiv i forhold til at levere lys til dig.

Disse energisparepærer kan fås i mange forskellige former og med alle forskellige fatninger, hvorfor du helt sikkert kan finde en, der passer til og dine behov.

Jo mere effektiv, jo bæredygtigere

Hvis du beslutter dig for at købe energisparepærer, så vælger du også at skåne miljøet i forhold til dit strømforbrug. Disse pærer har en lang levetid, og de bruger – som beskrevet ovenfor – ikke særlig meget strøm på at skabe lyse. Traditionelle halogen- og glødepærer bruger eksempelvis 90 % af strømmen på skabe varme, hvor kun de sidste 10 % er medvirkende til at skabe lys. Dette er ikke tilfældet med energisparepærere, hvorfor de er bedre for dit samlede strømforbrug – og derfor miljøet.

Der er mange måder, hvorpå man kan blive mere bæredygtig på. Udskiftningen af pærer i hjemmet er nok et af nemmeste tiltag, hvorfor det er et oplagt valg, hvis du ønsker at blive mere bæredygtig i din hverdag.

Online møder
Generelt
admin

Online møder / hybridmøde

Online møder er efter Corona pandemien blevet normen blandt virksomheder, qua de restriktioner som alle danskere oplevede at blive underlagt i løbet af 2020. Dette

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *