Spar mange penge på bilforsikring ved at sammenligne priser online

Indhold

Når du køber en ny bil, er en af de første ting, du skal tænke på, at finde en bilforsikring. Det er nemlig lovpligtigt at have en bilforsikring, når du kører rundt på danske veje, og det vil således være en overtrædelse af færdselsloven, hvis du sætter dig bag rattet på din nye bil uden at have en forsikring.

Du skal som minimum have en ansvarsforsikring, som dækker dig i tilfælde af, at du kommer til at gøre skader på andre i trafikken. Hvis du eksempelvis kører ind i en anden trafikkant og gør skade på både fører og bil, går din ansvarsforsikring ind og dækker udgifterne, så du ikke selv bliver ruineret.

Hvis du også vil have dækket udgifter, som bliver udført af dig selv på din egen bil, skal du have en kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker også i tilfælde af brand og tyveri, hvorfor den kan give en god ekstra tryghed i det daglige.

Men det er dyrt at forsikre en bil, og det kan derfor betale sig at undersøge markedet, inden du køber, så du ikke kommer til at betale overpris for din bilforsikring. Der kan være mange tusinde kroners forskel mellem den billigste bilforsikring og den dyreste, og du kan derfor komme til at spare rigtig mange penge ved at undersøge markedet først.

Men hvordan gør du det? Det kan du med fordel gøre ved at sammenligne priser online, hvor du kan finde priser fra 14 forskellige udbydere på få minutter. Du skal bare indtaste nummerpladen på din bil, vælge dit forsikringsbehov og indtaste et par personlige detaljer som bl.a. din alder, og så vil du straks få en lang række tilbud på forsikring af din bil fra de forskellige forsikringsselvskaber. 

Find en billig bilforsikring her og spar mange tusinde kroner på årlige basis ved at vælge den billigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *