Sådan kan et Bemer Horse Set hjælpe din hest med at hele hurtigere

Indhold

bemer horse set

Hvis du har en hest, der enten døjer med betændelsestilstand eller andre smerter, kan du accelerere helingsprocessen ved at anvende et Bemer Horse Set. Det er et sæt, der består af henholdsvis et dækken og et sæt gamacher til din hest.

Sættet har en implementeret teknologi, der giver din hest vaskulær terapi. Det er netop denne terapi, der går ind og hjælper din hests krop med at hele hurtigere.

Mere om teknologien bag sættet

Sættets teknologi udsender et unikt Hertz signal. Dette signal går ind og stimulerer det parasympatiske nervesystem. Denne stimulering medfører, at din hest vil blive mere afslappet. Ligesådan medfører stimuleringen også, at din hest bliver mere fokuseret. Stimuleringen går også ind og påvirker hestens blodcirkulation, så selv de mindste blodårer bliver stimuleret.

Denne proces medfører, at der bliver en bedre forsyning af både ilt og næringsstoffer til cellerne. På den måde bliver affaldsstoffer også transporteret væk fra hestens krop på en hurtigere og mere effektiv måde.

Sådan giver du din hest en hurtigere restitution

Hvis du gerne vil give din hest de bedste betingelser for at restituere hurtigt, er et Bemer Horse Set også en god løsning. Dækkenet kan nemlig også hjælpe din hest med at skille sig hurtigere af med mælkesyre. Det vil give din hest en hurtigere restitution, efter at den har arbejdet. På den måde bliver din hest hurtigere klar til at arbejde igen.

Sådan bruger du dækkenet

Når du gerne vil anvende dækkenet, giver du blot din hest dækkenet på, ligesom når du anvender et almindeligt dækken. Herefter starter du behandlingen ved at holde startknappen ned. Herefter skal du vælge hvilket program du gerne vil anvende.

Sådan bruger du gamacherne

Som nævnt følger der også gamacher med til sættet. Disse kan du med fordel sætte på hestens ben, hvis den døjer med betændelsestilstande eller smerter i benene. Det kan eksempelvis være overbelastede sener, mug eller noget helt tredje.

Flere justeringsmuligheder

Uanset hvilken hest eller pony du har, kan du anvende dækkenet. Der findes nemlig flere justeringsmuligheder på dækkenet, så du kan tilpasse det til din hest. På den måde kan din hest opnå den bedste pasform og den mest effektive behandling.

Opladning af sættet

Når du modtager dit Bemer Horse Set, skal du starte med at oplade det. Her skal du starte med at oplade dækkenet. Derfor skal du finde et orange batteri, der befinder sig på den ene side af dækkenet. Det skal du tilføre strøm. Når du har ladet dækkenet helt op, kan du begynde på opladningen af gamacherne.

Historien bag Bemer Horse Set

Sættet blev opfundet i Tyskland. Det er også her, det er blevet udviklet og testet. Det har været muligt at købe sættet de sidste 12 år, hvor det også har vundet større og større indpas på blandt andet det danske marked.

Sættets teknologi er også under kontinuerlig udvikling, så din hest altid kan blive tilbudt det bedste på markedet. Derfor er det også tredje generation af teknologien, der anvendes i sættet på nuværende tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.