Sådan kan du blive dygtigere som selvstændig på nettet

Indhold

Som selvstændig i dag har du en stor fordel i forhold til mange af dem, der var selvstændige før i tiden. Det er i dag blevet meget nemmere at komme i gang, ligesom du også gennem at have en hjemmeside og måske endda via de sociale medier, har mulighed for at gøre reklame for din virksomhed og dens ydelser på en måde, der er gratis eller i det mindste næsten gratis.

Det er vigtigt for at kunne komme i gang, og det har også medfødt, at endnu flere i dag har mulighed for at springe ud som selvstændige.

Det fører dog naturligvis nogle andre problemer med sig, og det er netop den øgede konkurrence på markedet. Her bliver du nødt til at tænke en masse over, hvordan du kan skille dig ud fra mængden, og hvad du kan gøre for at komme til at få flere kunder og blive mere succesfuld som selvstændig.

Her er det blandt andet vigtigt, at du sørger for at have godt internet og god og solid telefoni, så dine kunder altid kan komme i kontakt med dig, uden at der opstår problemer. Her er Telenor Erhverv en god løsning, da de har rigtig meget erfaring på området og på et marked, hvor der er meget konkurrence og stort pres på for at levere det bedste til kunderne. Vores ekspert fra TelePrisTjek.dk udtaler om Telenor Erhverv:

“Telenor Erhverv har sat sig solidt på det danske erhvervsmarked for telefoni, bredbånd og salg af mobiltelefoner. Og det ikke uden grund. Telenor Erhverv har gennem mange år fokuseret på at levere høj kvalitet til sine erhvervskunder. Telenor Erhverv har reelt set kun konkurrence fra TDC Erhverv og Telia Erhverv – At Telenor Erhverv sidder på 40 procent af erhvervsmarkedet er derfor ikke så imponerende”, Nicolas Fredriksen, TelePrisTjek.dk.

Hav altid fokus på at tillægge dig ny viden

En anden ting, der også er blevet nemmere med den øgede udbredelse af internettet, er at finde en masse information på nettet. Det betyder også, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at tillægge sig en hel masse viden, så du kan sørge for altid at være super dygtig til dit erhverv og være dygtig i din branche.

Der er rig mulighed for at blive klogere og lære en masse nyt. Hertil kan det være en god idé, hvis du også sørger for at blogge om din nye viden, så du kan etablere dig selv som ekspert på området. Det er blandt andet det, Simon Schmidt From gør på sin blog, hvor du tilmed kan læse en masse spændende artikler om, hvordan du kan blive dygtigere på et af de mange områder, du kan arbejde med eller som du interesserer dig for.

Når du bliver dygtigere inden for din branche, bliver det også nemmere for dig at få gode idéer til forbedringer og til at kunne komme på smarte måder, du kan vokse din forretning på. Samtidig kan du også levere bedre arbejde til dine kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *