Ønsker du elbil? Vid, hvor der er et e-værksted

Indhold

Elbiler har ikke udstødning. Så når bare den strøm, du lader din elbil op med, er kommer fra en grøn energikilde, er der ikke CO2-udledninger forbundet med at køre i én. Dette gør elbilen vellidt blandt folk, som ønsker at reducere deres klimaaftryk. Men en elbil skal stadigvæk have bilservice hvert år, og her gælder det om at finde et værksted, hvis mekanikere ved, hvordan de griber elbilservicen an.

Vigtigt at få elbil bremse service jævnligt

Bl.a. skal de være sat godt ind i elbil bremse service, da bremser på elbiler har en tendens til at sætte sig fast. I øvrigt skal de være bekendt både med de helt anderledes vilkår, der gør sig gældende for service af elbiler sammenlignet med service af biler med forbrændingsmotor, og så skal de kende til de dele, der på elbiler kræver samme service, tilsvarende dele gør på de konventionelle personbiler.

Elbiler kræver særlig service, men er nemme at vedligeholde

Service på elbiler vil stadigvæk indbefatte, at sliddele udskiftes efter behov. Da der på en elbil ikke er nogen forbrændingsmotor, så er der ved bilservice ikke behov for at skifte brændstoffilter eller tændrør. Til gengæld skal du ved en elbil skifte ladestik og selvfølgelig også batteri i ny og næ. Helt generelt er der dog færre ting på en elbil for reparatører at vedligeholde end på konventionelle biler.

Nemt at finde e-værksted til service på elbiler

Nu er det ikke til at vide, hvor i landet du er, når du lige pludselig står med behov for service af din elbil. Vil du finde et e-værksted nær dig, der kan lave service på elbil, så kan du måske søge et frem inde på de landsdækkende værkstedskæders hjemmesider. For ikke alle bilværksteder har dele eller kompetencer til at servicere elbiler, men du får nu ikke svært ved at finde e-værksteder landet over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.