Online møder / hybridmøde

Indhold

Online møder

Online møder er efter Corona pandemien blevet normen blandt virksomheder, qua de restriktioner som alle danskere oplevede at blive underlagt i løbet af 2020. Dette har betydet en stor interesse for, hvordan vi holder mere professionelle og optimale online- og hybridmøder, da man forventer, at denne type møder er kommet for at blive.

Ved et online- eller hybridmøde kan det give mening at booke et professionelt mødelokale hertil ude i byen. Sådanne mødelokaler kan bl.a. findes på eventbutler.dk.

5 regler du bør efterleve ved online møder / hybridmøder

1. Få dit kamera op i højden

Det at lade sig selv filme nedefra er meget ofte set, hvis man bruger kameraet fra en bærbar computer og denne står på bordet foran. Få derfor hævet din computer i højden, således kameravinklen bliver justeret til. Det vil give et mere professionelt udtryk til mødet. Den typiske holdning er også, at man ikke vises fra sin bedste side ved at blive filmet nede fra.

2. Undgå støj og rod i baggrunden

Sidder du hjemme, kan det give god mening at tjekke, hvad man har stående i sin baggrund. Man kan ikke undgå at personer til mødet vil lægge mærke til ens baggrund, og det giver derfor god mening at få fjernet forstyrrende elementer eller decideret rod. Hyggelige planter eller billeder kan give rigtig god mening at have stående frem for en hvid væg, da det bidrager til et naturligt miljø.

3. Anvend et headset med mikrofon

Man er typisk ikke selv i stand til at høre lydkvaliteten, som ens mødedeltagere oplever. Sørg derfor altid for at bruge et headset med en god mikrofon, så du er sikker på god lyd for dine mødedeltagere. Deltagerne kan blive irriteret over rumklang eller evt. baggrundsstøj, og det vil derfor være forventeligt, at der er styr på den del fra din side under mødet.

4. Klæd dig som var du fysisk til stede

Sørg for at se præsentabel ud, selvom du sidder i et online møde hjemmefra. Når man repræsenterer en virksomhed, forventer virksomheden typisk en professionel fremtoning uanset om man er deltagende hjemme fra eller ej. Hvilken påklædning du bærer udenfor kameraet, er naturligvis op til dig.

5. Sørg for alle deltager ved hybridmøder kan ses og høres tydeligt og klart

Er der flere deltagende i samme rum på et online møde, skal man sørge for et mødelokale med de optimale tekniske faciliteter hertil. Det kræver typisk en større skærm samt en mikrofon og kamera designet til hybridmøder. Dette kan være en større investering, og man kan derfor vælge at leje mødelokaler ude i byen til netop denne lejlighed. På eventbutler.dk kan man få et overblik over mulighederne for et sådant møde rundt om i Danmark.

Online møder
Generelt
admin

Online møder / hybridmøde

Online møder er efter Corona pandemien blevet normen blandt virksomheder, qua de restriktioner som alle danskere oplevede at blive underlagt i løbet af 2020. Dette

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *