Luksus på arbejdspladsen? Her er 3 gode tiltag

Indhold

arbejdspladsen

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Hvornår er der tale om luksus? Kært barn har mange navne, og det gælder især også for betegnelsen, når den bruges i denne sammenhæng. Men går du og drømmer om lidt mere luksus på arbejdspladsen, er du landet det helt rigtige sted. Vi kommer nemlig med tre gode tiltag, der kan gøre det lidt sjovere og mere lækkert at komme på arbejde hver dag.

I dag er arbejdsmiljøet det, der står øverst på langt de fleste danskeres liste over det vigtigste ved deres arbejde. Her overgår det løn og afstand til arbejdet, og derfor er det vigtigt at sørge godt for alle. Læs md og bliv inspireret til simple tiltag, der vil gøre en stor forskel. 

Lad madpakken blive hjemme

Vi kender vist alle sammen til den daglige madpakke, der enten skal laves dagen før eller tidligt om morgenen. Men lige meget om det er det ene eller det andet, der gør sig gældende, er det sjældent en stor fornøjelse at åbne den ved frokostbordet. Men hvad nu hvis din arbejdsplads tilbød en lækker frokost hver dag – og endda sammen med dine kollegaer?

En frokostordning er for alle ansatte et frynsegode, der virkelig giver pote. Foruden tilfredsheden med et godt måltid og uden den klassiske madpakke, vil det samtidig også være med til at styrke det gode fællesskab og interne forhold mellem kollegaerne. Her kan det være en fordel at supplere med en frugtordning, hvor der er frisk frugt til rådighed hele dagen. 

Et sted til fordybelse 

Opbygningen af forskellige kontormiljøer varierer fra sted til sted, men ofte har langt de fleste det til fælles, at de består af en række kontorborde og et langbord, hvor der er mulighed for at spise frokost. Hvis du vil tilføje lidt ekstra luksus til arbejdspladsen, kan du i stedet overveje at rykke lidt rundt. 

Ved at skabe forskellige miljøer på selve kontoret, kan det være med til at effektivisere arbejdet og øge dine kollegaers trivsel. Derfor bør du sørge for et område, der giver mulighed for fordybelse samtidig med, at man kan sidde blødt og behageligt. Og hvorfor ikke supplere med en ægte kaffemaskine, der leverer kvalitetskaffe hver dag? Så er der vist garanti for, at dine ansatte klarer sig godt gennem dagens opgaver. 

Det gode helbred

Selvom vi skal gå på arbejde i mange år, er det en stor belastning for kroppen at sidde i samme stilling hver eneste dag. Vil du gerne gøre lidt ekstra for dine ansatte, kan du derfor vælge at have en massør eller fysioterapeut tilknyttet kontoret et par gange om måneden. Det giver både dig og dine ansatte mulighed for at få en velfortjent pause.

Selvom det kan virke en smule forkert at lade dine ansatte bruge lidt af arbejdstiden hos en massør eller fysioterapeut, kan det vise sig at være en god investering. Dette er nemlig én af de helt store faktorer, når du vil have dine ansatte til at arbejde så effektivt og koncentreret som muligt. Og så behøver det ikke være nogen dyr fornøjelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *