Kan man være vild med både IT og lækkert håndværk?

Indhold

Handcrafted interior

Selvfølgelig kan man det. For er der én ting, man altid kan genkende, når det handler om både computerudstyr og håndværk, så er det ægte kvalitet. Så hvis du ikke går på kompromis med din computer, skal du heller ikke gøre det, når det kommer til dine møbler og dit interiør. Hos Handcrafted Interior finder du køkken-, bad- og opbevaringsmøbler i de bedste materialer og den bedste håndlavede kvalitet. Det er noget som man vil sætte pris på, når man ser det færdige resultat.

Møbler og interiør til enhver stil

Selvom du er vild med IT og computere, er det ikke sikkert, at din stil er futuristisk i stål og glas. Hos Handcrafted Interior finder du træmøbler og skabsfronter til enhver stil, både den romantiske og den mere minimalistiske. De håndlavede møbler kan tilpasses til lige netop dine mål, og du kan vælge både farver og greb, så de passer til din stil. God kvalitet og lækkert design er tidløst og holder længe. Så med et lækkert nyt køkken, som for eksempel Shaker køkken fra Handcrafted Interior, kan du fremtidssikre din bolig, og nyde den gode stil i mange år fremover. Alle køkkener fra Handcrafted Interior kommer i flere farver og med et bredt udvalg af greb og bordplader, så du kan få dit køkken præcis, som du drømmer om.

Øg værdien af din bolig

Uanset om du skal sælge din bolig, eller forventer at blive boende i mange år, kan du øge boligens værdi ved at investere i kvalitetsinteriør. Med både køkken, bad og opbevaringsmøbler som er tilpasset til boligens stil og særlige mål, kan du øge værdien af din bolig før et salg, eller investere i følelsen af luksus og kvalitet for dig selv og familien i mange år fremover. Hvis du har øje for godt håndværk og sætter pris på de bedste materialer på markedet, så kan du få alle dine ønsker opfyldt hos Handcrafted Interior. Her bruges kun træ af den bedste kvalitet, og alle møbler er håndlavede af dygtige snedkere. Du kan vælge imellem en lang række møbelserier og få møbler til køkken, bad og entre, som matcher og skaber en smuk helhed i dit hjem.

Ikke flere spildte kvadratmeter

Uanset om du bor stort eller småt, kan du med fordel få lavet unikke og specialfremstillede møbler, der passer til lige netop din bolig. De fleste af os har oplevet, at standardmøbler kan efterlade et underligt tomt hjørne eller et smalt mellemrum, hvor kun nullermændene kan udnytte pladsen. Det er et irritationsmoment i hverdagen, og særligt i små boliger er det et uacceptabelt spild af plads. Når møblerne fremstilles efter dine mål, kan du let tilpasse møblerne efter din boligs stil og særlige kendetegn. Du kan få helt unikke opbevaringsmøbler, der udnytter husets kringelkroge og er tilpasset skrå vægge og både høje og lave lofter. Dermed kan du udnytte din boligs særheder og fremhæve dens fordele igennem dit valg af møbler. Så slipper du af med tomme kroge og spildte kvadratmeter, og kan nyde en bedre udnyttelse af pladsen.

Online møder
Generelt
admin

Online møder / hybridmøde

Online møder er efter Corona pandemien blevet normen blandt virksomheder, qua de restriktioner som alle danskere oplevede at blive underlagt i løbet af 2020. Dette

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *