iPads som arbejdsredskab

Indhold

En ipad kan bruges til meget mere end at streame Netflix hjemme på sofaen. Den kan være et vigtigt arbejdsredskab, som du kan gøre brug af og dermed effektivisere din arbejdsdag på jobbet. Læs videre hvis du vil vide, hvordan du med fordel kan bruge en iPad som arbejdsredskab fremfor din bærebare computer.

Du tror måske, at en iPad hører til i privaten, men faktisk kan det være en stor fordel at benytte en brugt ipad til jobbet. Ved at investere i en iPad får du adgang til en række forskellige redskaber og programmer, som alle kan gøre din hverdag på arbejde lidt lettere. En iPad kombinerer brugervenligheden fra smartphones med de vigtige arbejdsredskaber, som du plejer at benytte fra din bærbare computer.

3 gode grunde til at bruge iPads på arbejde

En iPad er med sit tynde, lette design nem at transportere. Du kan derfor nemt have din iPad med i transporten til og fra arbejde, da den ikke fylder og vejer så meget i tasken ved siden af din madpakke, notesbog og papirer. Det kan derfor være en fordel at gå over til en iPad fremfor en bærbar computer, hvis du benytter offentlig transport eller cykler på arbejde.

Udover at være nem at håndtere, er iPads også meget brugervenlige. De er indrettet ligesom din smartphone, hvor de apps, du har installeret, ligger tilgængelige. Du kan hente de fleste af de programmer, du normalt bruger – som tekstbehandlingsprogrammer, PowerPoint og mailprogrammer – ned på din iPad gennem AppStore.

Endelig er en iPad meget billigere end en ny bærbar computer. Hvis du er på udkig efter en iPad, kan du spare mange penge, hvis du vælger en brugt iPad som dit nye arbejdsredskab. Faktisk kan du få under 3.000 kr. få fingrene i en iPad, der nærmest er ubrugt gennem BlueCity, der i en årrække har solgt brugt elektronik til private.  

Økonomi
VisiGro

E-learning til din mobil

For de fleste er det ikke nyt at gøre brug af muligheden for at lære elektronisk, men stadig mange virksomheder er helt uanede omkring de

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *