Hvad indeholder et godt kontor?

Indhold

I dag hvor der er en tildens til, at flere og flere arbejder selvstændigt eller udfører deres arbejde hjemmefra, er det i endnu højere grad blevet vigtigt og relevant med et godt og funktionelt kontor. Så hvad er et godt kontor for dig?

Hvad har du brug for?

For at opnå det bedst mulige kontor for dig, skal du spørge du selv hvad du har brug for. Har du brug for et lille hjørne uden for mange lyde og ting som kan distrahere dig og dit arbejde, eller har du brug for at kunne høre lyde i baggrunden? Det er forskelligt hvordan folk arbejder bedst, så forsøg at lade være med at sammenligne dit kontor med andres, og undersøg hvad der fungerer bedst for dig.

Hvad er nødvendigt?

Et andet spørgsmål man skal stille sig selv er; hvad er nødvendigt? Altså hvilke ting skal dit kontor indeholde og være i besiddelse af? Start ud med møblerne. Et godt skrivebord med plads til computer og printer, samt en god stol der støtter din ryg på bedst mulige måde. Måske har du brug for nogle gode opbevaringsmøbler til dine mapper, papirer og brother blækpatroner.

Organisering skaber ro

Det er en god ide at få styr på dine ting og sager ved at organiserer dem og sørge for, at de har faste pladser. Man kan eventuelt printe små sedler eller billeder og klister udenpå kasser og mapper, så det er let og overskueligt for dig, at finde dine ting. Prøv samtidig at rydde ud i dine ting, så du ikke har mere end hvad du skal bruge. Man kan hurtigt komme til at gemme dokumenter for en sikkerhedsskyld. Men den bunke kan hurtigt vokse sig stor, sammen med andre ting man kan have tildens til at gemme uden at tænke videre over det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.