Få rådgivning hele vejen rundt om dit huskøb med en købermægler!

Indhold

køberrådgivning

Her er drømmehuset – det mærkede du allerede, da du trådte ind ad hoveddøren i hælene på ejendomsmægleren.

Alt passer: Størrelsen på huset, køkkenet, børneværelserne, haven. Du kan se på din familie, at her drømmer de også om at bo – sammen med dig! I er så tæt på at kunne skabe den perfekte ramme omkring jeres liv – at virkeliggøre det, I alle sammen drømmer om.

Nu begynder det så at blive bøvlet. Din boligadvokat har tydeligt understreget for dig, at han kan hjælpe dig med det juridiske – tinglysning af skøde, lokalplaner, servitutter. Og ikke andet. Men hvem skal hjælpe dig i forhandlingen med sælger og sælgers ejendomsmægler?

Du skal underskrive en købsaftale for at vise, at du mener det alvorligt, at du vil have huset. Men hvordan kan du være sikker på at prisen er rimelig? Lige pludselig kan du mærke at du viger tilbage for den diskussion, for hvad skal du gøre?

Der er et svar på din bekymring. En rådgiver, der kan hjælpe dig med både det juridiske og det markedsmæssige. En købermægler er det, du har brug for.

En købermægler hjælper dig med at købe drømmehuset

Men hvad er nu det? En mægler plejer da at være sælgers rådgiver? Kan ejendomsmæglere nu også rådgive købere?

Ja, det kan de. Og de kan hjælpe dig med ALLE sider af rådgivning omkring dit huskøb. De kan klare alt det juridiske som en boligadvokat også kan lave. Men en købermægler kan også hjælpe dig, før I kommer til det juridiske, som faktisk først fylder noget i tiden efter at dit bud er blevet accepteret af køber.

Normalt er du alene på banen frem mod, at du har budt. Men med din købermægler som rådgiver kan du trække på hans markedsekspertise allerede, når du ser et hus første gang, hvor du måske har brug for sparring til at afgøre, om huset overhovedet er noget for dig – eller om det kunne blive det.

De kan hjælpe med at vurdere om prisen er rimelig, fordi de kender prisniveauet i det marked, du er i – og ellers har de adgang til oplysninger, der gør dem i stand til at foretage sådan en vurdering. Og hvis det er for dyrt, kan de også gøre det forhandlingsmæssige arbejde for at bringe prisen ned. Det vil normalt ligge udenfor det arbejde, som en advokat tager med i deres arbejde.

God rådgivning giver ro i sindet

En hushandel er normalt kun noget, som vi foretager få gange i vores liv. Og det er en proces, der er fuld af kompleksitet – også følelsesmæssig, fordi vi drømmer om at finde et vidunderligt sted, som vi kan dele med vores kære. Men drømmene kan blive til et mareridt, hvis du ikke får rådgivning, der kommer hele vejen rundt.

Hvis du allierer dig med en købermægler, får du netop det. Købermægleren klarer alt det formelle og bøvlede, sådan at du kan koncentrere dig om at få virkeliggjort det, du drømmer om. At få skabt den perfekte ramme om dig og din familie.

bubble tea
Generelt
admin

Hvad er bubbletea lavet af?

Bubbletea er en lækker kold te me små skinnende og søde perler i bunden. Selvom bubbletea er et forholdsvis nyt koncept i Danmark, så har det faktisk

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *