Få gnisten frem

Indhold

Trænger du til at opleve noget nyt? Det er altid rart at have en anden, man kan dele gode oplevelser med, uanset hvad det måtte være. En rejsemakker, en at gå i biografen med, en at hygge med en fredag aften. Det kan også være, du er på udkig efter noget mere langsigtet, så du kan dele fremtiden med en anden.

Der er stor forskel på, hvornår man føler sig klar til at finde en partner. Nogle har det godt med at være alene og nyder karrieren, anden familie eller gode venskaber, mens andre gerne vil være i et forhold og have en stabil partner, man kan være tæt med altid på en anden måde, end man kan med en god ven, selvom sådan en også er højt værdsat.

Hvis du har gået noget tid og tænker, at det nu er på tide, at du får en kæreste eller bare lidt spænding på datingfronten, så kan det være, du skal prøve en datingapp. Det kan være, der er mange gode folk i dit nærområde, du bare ikke kender, men det kan du komme til.

Seriøse brugere

Nogle tænker, at datingapps ikke er vejen frem. Det kan være, du sætter pris på den ægthed, der er ved fysisk at mødes med en, som man måske begynder at date, men omvendt kan en datingapp også være en rigtig god løsning, hvis du føler dig mest tryg eller selvsikker på skrift. En datingapp behøver ikke være overfladisk, selvom mange tænker, at det kommer an på udseendet på en app. Du kan sagtens få gang i sjov eller interessante samtaler over en datingapp, og det kan måske give dig en smagsprøve på, hvordan den person, du skal møde, er i virkeligheden.

Det kan virkelig give et skud energi i en travl hverdag, hvis du pludselig får en person at dele noget med, eller du har dates at se frem til. Der er stor forskel på, hvordan vi bedst trives, og hvor nogle helst bare vil se en person en gang imellem, vil andre gerne have, at man ses oftere. Du kan garanteret finde en, der deler de samme ønsker som dig.

Lær dig selv at kende

En datingapp giver dig først og fremmest nye bekendtskaber, men den kan også åbne for, at du lærer dig selv bedre at kende. Det er med til at træne dig socialt i, hvordan man kan holde en samtale kørende, og der er en gensidig forventning om, at man kommer med noget til samtalen, så den ikke går i stå.

Det kan være, du undervejs opdager, at der er punkter, du ikke er så stærk på, og så kan det være, du kan øve dig i for eksempel at virke mere åben en anden gang, eller du kan blive bedre til at lytte til dine egne behov, hvis du er endt i en situation, hvor du måske ikke helt følte, du passede ind. Så er det fantastisk med en masse muligheder for at tilpasse sine behov.

Økonomi
VisiGro

E-learning til din mobil

For de fleste er det ikke nyt at gøre brug af muligheden for at lære elektronisk, men stadig mange virksomheder er helt uanede omkring de

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *