Et overskueligt lønsystem fjerner dine bekymringer ved lønudbetaling

Indhold

Uanset om du er CEO for et startup, ejer en enkeltmandsvirksomhed eller kører en forretning med mange ansatte, så har du brug for et gennemskueligt og intuitivt lønsystem, så du og dine ansatte kan være sikre på, at det altid er den korrekte løn, der bliver udbetalt. Dataløn tilbyder et af Danmarks bedste online lønsystemer, der passer til såvel den lille virksomhed som til den store. Der er mange ting, et lønsystem skal kunne og et godt lønsystem skal gøre det overskueligt for dig, der indtaster løn, at få det hele korrekt med. Bliv klogere på danske lønsystemer her.

Hvad kendetegner et godt lønsystem og passer det til min virksomhed?

Helt grundlæggende skal et lønsystem kunne beregne og udbetale løn til virksomhedens ansatte (fastlønnede såvel som timelønnede), og samtidig skal alle betalinger til SKAT, pension og ATP foretages korrekt. Disse funktioner finder du i alle lønsystemer, da det som sagt er grundlæggende, men der er stor forskel på brugervenligheden og dermed også på, hvor stor risikoen er for at man begår fejl i lønnen.

Endvidere ønsker du at anvende et lønsystem der er så lidt tidskrævende som muligt, og som er automatiseret, så du undgår for meget manuelt tastearbejde. Det kan eksempelvis være vedrørende bogføring af løn, hvor et godt lønsystem taler sammen både Excel og diverse regnskabssystemer, så den del kan foregå automatisk og let integreres med hinanden. Herved sparer du dobbeltindtastninger, du minimerer risikoen for fejl og du sparer tid. Det er også vigtigt at udbyderen tilbyder professionel og lettilgængelig support, så du lynhurtigt kan få afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål eller komplikationer undervejs.

Med andre ord: det handler ikke om antallet der skal udbetales løn til, men derimod om funktioner, integrationer, opsætning og gennemskuelig, når vi taler om, hvad der kendetegner et godt lønsystem.

Hvilket online lønsystem skal du vælge?

Der er efterhånden rigtige mange onlinesystemer at vælge imellem og det kan være svært at gennemskue, hvilket der er bedst for dig og din virksomhed. Nogle lønsystemer er meget billige, nogle endda gratis, men som virksomhedsejer er din tid den største – og vigtigste – besparelse du kan få. Nogle af de helt billige har eksempelvis ikke gratis support, hvis du får brug for det, systemet er ikke intuitivt, så du risikerer at lave fejl og det er ikke integrerbar med dine økonomisystemer og dermed kræver systemet dobbelt tastearbejde. Derfor er det en god investering af jeres tid (og penge) at undersøge markedet, så I får lige præcis dét lønsystem der kan varetage alle jeres behov – hverken mere eller mindre.

Uncategorized
admin

iPads som arbejdsredskab

En ipad kan bruges til meget mere end at streame Netflix hjemme på sofaen. Den kan være et vigtigt arbejdsredskab, som du kan gøre brug

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *