E-learning til din mobil

Indhold

For de fleste er det ikke nyt at gøre brug af muligheden for at lære elektronisk, men stadig mange virksomheder er helt uanede omkring de muligheder de har lige for næsen, og går desværre også glip af at gøre brug af og udnytte det til deres fordel. 

Derfor er e-learning godt for din virksomhed 

Som så meget andet, bliver diverse ”trælse” arbejdsopgaver i virksomhedens dagligdag stille og roligt erstattet på den ene eller den anden måde, således at det ikke er de kære ansatte i fysisk form der skal rende rundt og klare de tunge læs, der må være. 

En af de mere tidskrævende og pristyngende udgifter for en virksomhed er at der hele tiden skal føres tilsyn med de ansattes udvikling mv. De ansatte vil have brug for at udvikle sig løbende, for at undgå at køre trætte i den vante dagligdagstrommerum. Det er her hvor e-learning kommer ind i billedet. 

LMS – Learning Management System 

For i stedet for at den ansatte skal belaste en anden ansat med at skulle læres op i et nyt system og derefter belaste den tredje ansatte med at videreuddannelse og kurser skal ajourføres osv., så kan et LMS – Learning Management System, aflaste de ansatte i en betydelig grad.  

LMS er et utroligt simpelt værktøj til virksomheden når det først er blevet en vant ting for de ansatte, og du kan læse meget mere om systemet Activate LMS her: https://elearningspecialist.com/activate-lms/

Der er mange ting der gør et LMS til et vigtigt værktøj i virksomhedens værktøjskasse. Det skal for det første være brugervenligt, så de ansatte ikke føler at de bliver unødigt udfordret ved at gøre brug af systemet. Det skal kunne aflaste de ansatte og ledelsen og dermed også spare hele virksomheden for unødig brug af tid og penge. 

Tilgå systemet let – også fra mobilen 

Et LMS opfylder rigtig mange behov for både de ansatte og for virksomheden som helhed, og det er derfor også vigtigt at det er et system der er let at tilgå, således at de ansatte samt ledelsen selv kan se fordelen ved at gøre brug af systemet. Derfor er Activate LMS også udviklet til at kunne bruges fra flere enheder, end bare en PC. Også mobiler og tablets er mulige enheder der kan benyttes til at bruge Activate LMS. 

Når dine ansatte og ledelsen i virksomheden har muligheden for e-learning på mobilen, så gør det alt andet lige det mere lettere at få tjekket de ting af dag skal tjekkes af. Systemet kan opsættes således at de personer f.eks. et kursus vedrører, med det samme vil modtage en besked om at kurset nu er tilgængeligt for dem.  

Netop fordi at det er så let at gå rundt med mobilen overalt frem for en bærbar eller lignende, er det også rigtig vigtigt at systemet også kan bruges fra mobilen som enhed. Det gør oftest at den ansatte hurtigere og lettere vil komme igennem de ting de skal, fordi det jo er lige ved hånden i forvejen. 

Økonomi
VisiGro

E-learning til din mobil

For de fleste er det ikke nyt at gøre brug af muligheden for at lære elektronisk, men stadig mange virksomheder er helt uanede omkring de

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *