Arbejder du for meget? Sådan redder du parforholdet

Indhold

parterapi

Vi ser desværre en tendens til, at stadig flere danskere bliver stressede af for meget arbejde. Det mentale helbred er dog langt fra det eneste, der kan lide under et presset arbejdsliv. Det samme kan parforholdet. Et parforhold bør nemlig ikke være taget for givet, og hvis ikke man bruger tid på at værne om det, så visner det helt naturligt. 

Giv tid til parforholdet

Det er nok de færreste, der ønsker sig et visnet parforhold, men hvis du vil undgå det, bliver du nødt til at gøre en aktiv indsats. Den første del af den indsats bør være at genoverveje, hvor meget af din tid, du egentlig ønsker at bruge på arbejde. Man kan hurtigt ende med at overbevise sig selv om, at man gerne vil have den chefstilling eller lønforhøjelse, bare fordi dem omkring en gerne vil. Er det imidlertid virkelig mere værd end dit parforhold?

Hvis du når til den konklusion, at du bliver nødt til at skrue ned for arbejdsmængden, er der heldigvis masser af muligheder. Mange arbejdspladser er faktisk ganske fleksible, når det kommer til den slags. De vil trods alt hellere have glade og sunde medarbejdere, der arbejder lidt mindre, end de vil have en medarbejder, der alligevel siger op om et år.

Derfor kan parterapi hjælpe

Mere tid kan dog ikke redde et parforhold på egen hånd. I bliver i stedet nødt til faktisk at bruge den tid på hinanden. Det kan dog vise sig sværere, end man skulle tro, hvorfor parterapi kan vise sig nyttigt for rigtig mange. 

Mange ser parterapi som den sidste livline for par, der er ved at gå fra hinanden. Sådan behøver det dog på ingen måde være. Rigtig mange sunde par går også til parterapi, hvorfor der for eksempel er masser af muligheder for parterapi København. Parterapi handler nemlig i bund og grund bare om at facillitere åben kommunikation mellem par. Hvis den eneste samtale mellem jer som par de seneste år har været om jeres arbejdsdag ved middagsbordet, kan det dog vise sig svært, og så kan man få brug for hjælp. Det er netop derfor parterapi findes. 

En parterapeut er nemlig øvet i at forstå både mennesker og parforhold, og derfor kan de måske vise jer hen til den nøgle, I ikke selv vidste fandtes. Målet er selvfølgelig at blive mindet om, hvorfor I blev et par I første omgang, og at genfinde jeres fælles interesser. Når først i har fundet dem, kan I bruge den ekstra fritid på at dyrke dem sammen.

Find den rette parterapeut til parterapi København

Det kræver dog, at I finder en parterapeut, i stoler på, og som passer til jer. Der er nemlig ikke to sessioners parterapi, der minder om hinanden, og derfor er det vigtigt at finde en, der passer til jer. Det kan handle om noget så simpelt som deres geografiske placering, så hvis I bor i København, bør i også finde parterapi København. Heldigvis er der masser af muligheder for parterapi København, så hvis dit Parforhold lider under dit arbejdsliv, er det bare med at finde den rette parterapeut til parterapi København for dig og din partner.

bubble tea
Generelt
admin

Hvad er bubbletea lavet af?

Bubbletea er en lækker kold te me små skinnende og søde perler i bunden. Selvom bubbletea er et forholdsvis nyt koncept i Danmark, så har det faktisk

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *