Webside

Få en professionel webside med alt ordnet og klar til brug.

Nemt og hurtigt

Vi ordner det hele for dig, så du ender med en brugbar og professionel webside. Vi har en hurtig levering, så du kan være kørende med din nye webside kort efter bestilling.

Skræddersyet design

Vi laver skræddersyede designs til alle vores websider. Derved får dine besøgende en unik oplevelse, der er præcist henvendt til dem som målgruppe.

Support

Når websiden er leveret står vi til rådighed med oplæring i brug af systemet samt 3 timers telefonsupport, så vi er kun et kald væk, hvis der er brug for hjælp.

Skræddersyet unikt design

Teksten kan være nok så godt skrevet - men uden et godt og indbydende design vil dine besøgende ikke være fristet til at læse det.

Alle webdesigns er udarbejdet fra bunden efter jeres ønsker og behov. Hvis I har et logo, vil websiden blive designet ud fra det, for at holde en gennemgående rød tråd.

Målgruppen for websiden vil have det største fokus, da vi skal ramme de besøgende, der rent faktisk har et behov, som virksomheden kan fylde.

 

Forskellige enheder

Man skal følge med tiden. Det viser sig at 40% af alle online besøg foretages i dag fra en mobil eller en tablet. Det er derfor vigtigt, at man kan læse din webside uanset hvilken enhed, den ses fra.

Vi leverer derfor en en webside med skræddersyet unikt design, der tilpasser sig alle skærmstørrelser og enheder. På den måde vil websiden altid fremstå bedst muligt og give dine besøgende den bedste oplevelse af dig og din virksomhed.

 

 

 

 

Nemt at redigere indhold

Din webside er sat op med et indholdsredigerings-værktøj - et såkaldt CMS, der vil gøre det nemt for dig at redigere tekst og billeder på websiden i løbet af få minutter.

Vi hjælper dig i gang og giver dig en introduktion til, hvordan du skal bruge værktøjet. Nemmere bliver det ikke.

Høj placering på Google

Vores standard opsætning giver en relativ høj placering på Google. Din webside bliver placeret på Google alt efter dit indhold og område.

Vores standard opsætning gør, at du har et forholdsvis godt startpunkt for din markedsføring online.

Hjælpen er kun et opkald væk

Du får 3 timers yderligere support efter din webside er leveret. Derved står vi til rådighed mens du lærer din nye webside at kende.

Skulle du have nogle spørgsmål kan du enten ringe eller skrive - vi sidder klar til at svare.

 

Google Analytics

... er et gratis værktøj, som Google har udviklet. Det bruges til at læse statistikken på din webside. Hvor mange, der besøger den. Hvor de kommer fra. Hvilke sider de er mest interesserede i.

Vi tilknytter Google Analytics på alle websider og du vil have mulighed for at tilgå disse data.

Facebook

En webside er en virksomheds ansigt online, derfor skal det fremstå knivskarpt og indbydende.

Det samme gælder på Facebook. Sammen med websiden opretter vi en Facebook profil til firmaet med professionel grafik, som passer til designet på websiden. Du får derved en gennemført løsning på tværs af nettet.

 

Google +

Vi opretter ligeledes en profil på Google+, hvor I samtidigt vil komme frem på Google Maps, når man søger efter jer. Derved får jeres kunder nemt ved at finde jeres fysiske adresse.

 

Tilpassede løsninger

For at gøre det nemt for dig har vi samlet nogle webpakker, som indeholder det vi mener, du har brug for. Men i enkelte tilfælde har vores kunder brug for lidt mere og der er vi altid klar til at hjælpe.

Uanset, hvad du har brug for på din webside, kan vi lave det. Ring til os på 70 70 20 71 og lad os sammen finde en løsning til dig.

Tilvalg

Fotograf

Vi har en fotograf tilknyttet, så du har mulighed for at få taget nogle flotte, professionelle billeder, der lige vil give din webside det sidste løft.

Nyhedsbrev

En god måde at skabe kontakt og trafik på din webside er nyhedsbreve. Det viser dine kunder, at der er gang i biksen.

Uendelige muligheder

En webside kan skrues sammen på tonsvis af måder. Med et banner, kontaktformular, galleri eller noget helt andet. Du har muligheden for at tilkøbe forskellige ekstra features til din side. Kontakt os, og lad os snakke om det.

G Suite

Få en hel løsning med G Suite - vi klarer websiden og Google klarer maildelen. Med G Suite får du en stabil og brugervenlig mailklient, hvor du yderligere får adgang til kalender, chat, 30 GB diskplads i skyen samt meget mere. Læs mere om G Suite.