Webbutik

Få en brugervenlig og professionel webbutik hurtigt og nemt.

Nemmere bliver det ikke

Vi sætter det hele op for dig og hjælper dig med at finde, ud af, hvad der skal til for at få success med din webbutik.

Skræddersyet design

Vi laver skræddersyede designs til alle vores websider. Derved får dine besøgende en unik oplevelse, der er præcist henvendt til dem som målgruppe.

Support

Når websiden er leveret står vi til rådighed med oplæring i brug af systemet samt 3 timers telefonsupport, så vi er kun et kald væk, hvis der er brug for hjælp.

Webbutikkens udstråling

En webbutik skal udstråle troværdighed og kvalitet. Derfor skal det være nemt og overskueligt at kigge rundt på siden efter de produkter, kunden nu ønsker.

Din webbutik får derfor et skræddersyet design baseret på din virksomhed og målgruppe. Hvis du har et logo vil vi tage det med i overvejelserne, så vi skaber en rød tråd for din virksomheds design.

 

logo-certificeret-partner-300x334

Vi er e-mærket certificeret partner

For dig betyder det at din webbutik hurtigt og nemt kan blive e-mærket.

e-mærket er en nonprofit organisation der sammen med de e-mærkede webshops skaber trygge og tillidsfulde rammer for den gode købsoplevelse.

Nemt at tilføje produkter

Det bliver ikke meget nemmere at tilføje og rette dine produkter. Med få klik er du inde og kan rette priser, lager og billeder.

Efter aftale kan vi også stå for at overføre dine produkter, så du ikke skal sidde med den langtrukne arbejdsopgave.

 

Betalingsløsninger

Vi tilbyder både at opsætte betaling med PayPal og almindelige betalingskort. Vi rådgiver dig i denne process, da selve købsoplevelsen hænger meget på, om kunden har nemt ved at betale.

Hjælpen er kun et opkald væk

Når din webbutik er leveret står vi efterfølgende til rådighed med 3 timers support. Det kan være en stor opgave at få lanceret en webbutik, derfor står vi klar til at hjælpe dig.

Google Analytics

Google Analytics er koblet på din webbutik. Ved at bruge dette værktøj kan du se hvor mange besøgende din webbutik får og hvor de kommer fra. Det er noget du skal bruge, hvis du vil markedsføre din webbutik på nettet.

Facebook

Stort set alle er på Facebook nu. Derfor er det en god idé at koble din facebook profil til din webbutik. Derved kan dine kunder synes godt om produkter og dele din side med deres venner. På den måde skaber det mere trafik til din webside.

Vi opretter din virksomhedsprofil på Facebook sammen med professionel grafik, der passer til dit webdesign.

Google +

Vi tilføjer din webbutik på nettet, så du kommer frem med logo og adresse, når folk søger på dig. Det vil give mere troværdighed som webbutik, at dine mulige kunder kan finde dig andre steder.

 

Tilvalg

Mulighederne er uendelige. Vi kan lave din webbutik lige som du vil have den.

Fotograf

Vores fotograf har god erfaring med at tage produktfotos. Et billede siger jo mere end 1000 ord, derfor skal dine produktfotos fremstå knivskarpe, så dine besøgende rigtigt kan se, hvad det er de køber.

Nyhedsbrev

Hvis du kører kampagner eller får nye produkter, kan det være en god idé at tilknytte muligheden for et nyhedsbrev. Det vil få dine kunder til at komme igen og derved skabe mere omsætning på din webbutik.

Uendelige muligheder

Vi kan lave din webside lige som du ønsker. Lad os snakke sammen og finde ud af, hvad du har brug for.