Web Marketing

Har du tænkt over, hvordan du får besøgende på din webside eller webbutik? Hvor mange besøgende skal der til? Det er nogle vigtige overvejelser - især hvis man er en nyopstartet virksomhed.

Vi tager gerne en snak med dig, og hjælper dig med at komme godt igang.

SEO

SEO står for Search Engine Optimization  - eller på dansk: Søgemaskineoptimering.

SEO optimerer din organiske placering på Google. Det vil sige den placering Google har givet dig ud fra dit indhold på siden. Der er en række metoder vi bruger, som kan optimere din placering. Jo højere placering du har, jo flere besøgende får du og derved flere henvendelser.

Annoncer

Som nyopstartet virksomhed kan det være en god idé at lægge ud med at annoncere på nettet. Især, hvis man har nogle åbningstilbud eller andre kampagner. Det vil give et skub for websiden og skabe omtale for virksomheden. Det er især en god idé, hvis man er en nyopstartet webbutik, der skal konkurrere med andre webbutikker på nettet.

Vi tilbyder at sætte annoncer op på AdWords og derved skabe mere trafik og omsætning for din virksomhed.

 

 

Lad os snakke om det

Alle har forskellige behov, når det gælder markedsføring af deres virksomhed. Jo flere besøgende din webside får, jo flere henvendelser og derved flere ordrer får du. Kontakt os, og lad os snakke om, hvordan vi kan hjælpe dig.