Sådan slipper din virksomhed for langtrukken administration

Indhold

Dette er sponsoreret indhold 

Har din virksomhed brug for et bedre overblik samt at få sat tingene mere i system? ServiceStyring er en virksomhed, der tilbyder hjælp til netop sagsstyring og mange andre krævende processer. ServiceStyring sørger for at samle og automatisere alle processer og korrespondancer på én platform, hvilket bringer kunderne og virksomheden tættere sammen. 

Skab overblik med et sagsstyringssystem 

Med et sagsstyringssystem, som ServiceStyring tilbyder, kan din virksomhed hurtigt skabe et grundigt og helt enkelt overblik over alle jeres opgaver samt kunder som service eller eksempelvis håndværkervirksomhed. En håndværker har utroligt mange opgaver at tilse, hvilket tager fokus fra nogle af de mest vigtige opgaver. Derfor ville det være godt for en håndværker at få sat nogle af de mange opgaver i system, så der er knapt så mange ting at holde styr på. Med ServiceStyrings sagsstyringssystem får man tid til at fokusere på det, som man er bedst til, hvilket skaber værdi for ens virksomhed. Systemet sparer dig nemlig for en masse administrativt arbejde, hvilket er en gevinst både på kort og lang sigt.

Få orden i vedligeholdelsesopgaver og service 

For en håndværkervirksomhed er ServiceStyrings system godt, hvor der køres med lovpligtige serviceeftersyn på gaskedler, varmepumper eller oliekedler. Det er dog vigtigt at nævne, at systemet kan bruges af alle slags brancher. En håndværker ville meget overskueligt kunne se hvilke opgaver, der er for nuværende men også i en fjern fremtid. Det betyder, at man ikke selv skal huske på alle opgaverne samt hvad de indebærer. Du kan derfor fokusere på det, du er god til, da du aldrig vil komme til at glemme en opgave. Hvis man har faste service- eller vedligeholdelsesopgaver, der kommer ind løbende eller med et fast interval, vil systemet også kunne holde styr på dem. Dem kan man taste ind i systemet blot én gang, og så vil de være i dit program med et fast tidsinterval. 

Slip for spildtiden ved administrativt arbejde

Det er vigtigt ikke at bruge tid på unødvendigt administrativt arbejde, da det koster mange penge. Administrativt arbejde er naturligvis en nødvendighed, men det kan effektiviseres. Din virksomhed bør ikke spilde tiden på ting, som kan gøres nemmere og hurtigere. ServiceStyrings system indebærer nemlig kundebehandlingssystem og sagsstyringssystem, hvilket betyder, at du kan spare en masse tid og dermed også penge. Det kræver nemlig relativt lidt at taste den relevante information og aftaler ind i dette system.

Økonomi
VisiGro

E-learning til din mobil

For de fleste er det ikke nyt at gøre brug af muligheden for at lære elektronisk, men stadig mange virksomheder er helt uanede omkring de

Read More »
Uncategorized
Skribent

Få gnisten frem

Trænger du til at opleve noget nyt? Det er altid rart at have en anden, man kan dele gode oplevelser med, uanset hvad det måtte

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *