Hold helbredet ved lige med skønne ture i naturen med et kamera

Indhold

Hver dag synes som den samme. Du fortæller dig selv, at i dag skal være dagen, hvor du gerne vil leve lidt sundere, ligesom mange sundhedsguruer, lægen, medierne og dine venner, veninder eller partner siger. Der er bare lige det ved det, at det ikke helt er en motivation, der kommer inde fra. Du har ikke reelt behovet, lysten eller motivationen til det. Det kan der være mange årsager til, som ikke nødvendigvis er dårlige, men blot et udtryk for, at du efterhånden har fundet ud af, hvad der virker godt for dig her i livet. Men hvad nu, hvis man mere indirekte kunne komme et skridt nærmere den meget omtalte sundhed? Det kan vi her tale lidt mere om, fordi det ikke skal handle om sundhed for sundhedens skyld, men fordi det kan føre til nye, dejlige oplevelser i livet og det er vel egentlig det, der mest motiverer og inspirerer, når vi skal lave en ændring imod noget andet. 

Køb et kamera og få motion 

Der er en klar forskel på, at man teoretisk, i sit hoved, tænker, at man gerne vil leve mere sundt. Her følger sind, krop og sjæl sjældent med. Men, hvis man tænker på, at man gerne vil ud i naturen og se lyset falde ned gennem trækronerne, høre hjortene brøle, når de er i brunst eller se på alle de eventyrligt smukke og majestætiske svampe, der pibler frem i løbet af efteråret i skovbunden, ja, så har man et helt andet og mere livgivende udgangspunkt for at få noget motion og løbende holde det ved lige. Her er det vigtigt med noget godt fotoudstyr, for hvorfor ikke kombinere naturoplevelsen med at tage nogle fotos af de smukke naturoplevelser?  

Køb et godt kamera 

Med et godt kamera i hånden, er du godt på vej til at kunne tage nogle utroligt gode billeder. Prøv for eksempel makrofunktionen, der stiller skarpt på de små myrer, svampe, insekter og mikrolivet i skovbunden. Her bliver der stillet skarpt på selve det, du gerne vil tage et billede af. Nu er det nemmere at mærke, at kroppen og sindet gerne vil lege med, når det gælder motion, for den kommer helt af sig selv, når man stæser rundt efter det perfekte motiv i den forunderlige natur. Det er healing for både krop og sjæl, der giver noget positivt på den lange bane. 

bubble tea
Generelt
admin

Hvad er bubbletea lavet af?

Bubbletea er en lækker kold te me små skinnende og søde perler i bunden. Selvom bubbletea er et forholdsvis nyt koncept i Danmark, så har det faktisk

Read More »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *