E-mærket certificeret partner

logo-certificeret-partner-300x334Hvad er e-mærket?

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Hver dag kæmper de for, at tilliden mellem køber og sælger bliver større – og afstanden mindre. Med e-mærket sender du et stærkt signal til dine kunder om, at du garanterer dem en tryg handel og fortjener deres tillid.

Derfor e-mærket

e-mærket øger dine kunders tillid. Og det kan betale sig. Mærket styrker din troværdighed, skærper din konkurrenceevne og er dit værn mod besvær, bøder og dårlige anmeldelser. Kort sagt: e-mærket giver dig et boost til både butik og bundlinje.

 

Mere tid til din forretning

Som medlem hos e-mærket er din virksomhed sikret juridisk bistand og løbende rådgivning fra nogle af landets dygtigste eksperter. De står ganske enkelt klar til at hjælpe, hvis en handel mod forventning går galt. Ingen sag er for stor, og intet beløb er for småt. Deres dygtige eksperter tager sig hurtigt og effektivt af problemerne. Det betyder, at du slipper for noget af det sure og får mere tid til det sjove.

Giv dine kunder det bedste

Med e-mærket kommer du dine kunder i møde. Deres eksperter guider dig til, hvordan du bedst bruger e-mærket visuelt, online og i din generelle markedsføring. De rådgiver dig om kundepleje, så du kan give dine kunder den købsoplevelse de fortjener, og som lokker dem tilbage i butikken. Den kontante køberbeskyttelse på helt op til 10.000 kroner viser samtidig forbrugerne, at de tror på de e-mærkede webshops og deres forretning – og at de opfordrer dem til at gøre det samme.

En mærkning med rygrad

e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. De samler både købere og sælgere om at styrke dansk e-handel til fordel for os alle. Med e-mærket får du samtidig en stærk stifterkreds i ryggen, fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Du bliver også en del af et fællesskab, der tæller flere end 2.200 danske webshops, der driver e-handel inden for forskellige brancher. Fra biler til boligudstyr og fra dagligvarer til designertøj.

Vi er certificeret e-mærket partner

De webbutikker vi leverer er typegodkendt. Det betyder, at vi som standard leverer en løsning, der hurtigt og nemt kan blive e-mærke certificeret, hvis du ønsker det. Vi hjælper dig med at komme godt fra start, og vil som udgangspunkt altid anbefale, at din nye webbutik bliver e-mærket.